Jorn Luka Podcast

De Podcasts van Jorn Luka zijn een prachtige toevoeging in de wereld van het openhartige gesprek met interessante mensen. Mensen, met inzichten en kennis, die buiten het gangbare gevestigde media narratief worden geweerd. Uiteenlopende gesprekken en onderwerpen met het accent op het spirituele, menselijke en wereldse zaken die eigenlijk iedereen als mens aangaan.

Jorn Luka zelf op zijn eigen site (als inspiratie en vertrekpunt voor het maken van zijn podcasts):
“….de voorbije tijd is voor mij een roller-coaster geweest. Mijn bedrijven zijn onder me vandaan gerukt en alles wat ik dacht wat waar was over hoe onze wereld in elkaar steekt bleek anders te zijn. Ik ben me gaan verdiepen in onderwerpen die ons als mens allemaal aangaan en ben daar ontzettend veel dingen tegengekomen. Met dit kanaal wil ik graag bijdragen aan een stukje bewustwording in onze complexe wereld. Dit wil ik doen door positiviteit te brengen, maar ook wel echt op zoek gaan naar de waarheid. Hopelijk geeft het mensen de kracht om zelf na te gaan denken over onze huidige wereld, maar ook waar we met zijn allen in de toekomst willen zijn”….

https://jornluka.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *