Massamedia is Mindcontrol

Adolf Hitler en Hermen Goring in 1943 in Berlijn
Adolf Hitler en Hermen Goring in 1943 in Berlijn

2 februari 2021

Enkele grote globalistische entiteiten (eigenaren van de grote corporaties uit onder meer de bank,- en farmaceutische branche) mennen de aarde en de wereldbevolking alsof het om vee gaat waar ze alle rechten op menen te bezitten en alles mee denken te mogen doen wat ze in hun hoofd halen. De gehele aarde is voor hen een speeltuin inclusief alles wat er op leeft. Een spel wat al sinds eeuwen wordt gespeeld en zijn oorsprong lang geleden al vond in koningshuizen, goudsmederijen (de voorgangers van het bankwezen) en kerkinstellingen, die allemaal met elkaar samenwerk(t)en aan controle op het volk en vergaande centralisatie van macht. Diepe infiltratie op keyposities in het politieke systeem, samen met vergaande belangenverstrengelingen met het bedrijfsleven zijn hierin steeds belangrijke strategische kernactiviteiten geweest.

Een zeer belangrijk strategische kernactiviteit om de macht over de bevolking te verkrijgen is de controle van de massamedia. Via het bezit en de controle over massamedia bepaal je wat het volk denkt en vorm je de perceptie. De grote bekende mainstream media kanalen zijn (internationaal) voor 99% in handen van de globalisten. Ze vormen het ideale instrument (beter gezegd ‘wapentuig”) om aan ‘mindcontrol’ en perceptie-sturing te doen. Politiek beleid en plannen (structureel ten faveure van hun eigen verborgen agenda) drukken ze zo al jaren door op het volk zonder dat er veel weerstand komt. Met valse informatie en vertekend nieuws wordt de bevolking misleid en zelfs keihard voorgelogen. Desondanks is het vertrouwen van het publiek in de bekende media ongekend hoog: “alles wat de massamedia te vertellen heeft moet toch kloppen?” is wat je vaak hoort. Als de hele bevolking zich informeert, zal het wel in orde zijn. Mensen verzinnen heel veel redenen om maar niet te hoeven twijfelen aan de juistheid van de berichtgeving via de bekende media kanalen.

Maar ondertussen vormt de mainstream media het verkapte wapentuig van de wereldmachten. Het medialandschap lijkt divers en verschillend, maar wie de bedrijfsstructuren onderzoekt ziet dat slechts een handjevol aandeelhouders het gehele media-apparaat aansturen vanuit raden van bestuur en trekpoppen die goedbetaald doen wat ze gevraagd wordt. Wie de media leugens doorziet en dat openlijk ventileert op alternatieve kanalen en/of via social media wordt in deze media geframed als een gevaar voor anderen en voor gek, racist, of extremist uitgemaakt. Omdat niemand zulke labels op zich geplakt wil zien, wordt zo elk tegengeluid – strategisch – de kop ingedrukt. De bevolking keert zich zo zelfs tegen het kleine kritische deel die juist aan waarheidsvinding doet

Omdat tegengeluid geen podium krijgt in de bekende en ‘vertrouwde’ massamedia en de kanalen waar wél podium wordt gegeven te onbekend zijn, is tegengeluid altijd slecht hoorbaar. Tegengeluid heeft het altijd vreselijk moeilijk om mensen in brede lagen van de bevolking te bereiken. De massamedia trekt een kordon op en strooit voortdurend met zand.

In corona tijd zien we de strategische rol van Massamedia als strategisch wapentuig sterker afgetekend dan ooit. De leugens en propagandistische toon vallen zo ontzettend op. Is het Coronabeleid bedoeld om ons gezond te houden? Als je goedgelovig afgaat op de berichtgeving vanuit de massamedia (en de politiek) zou je de vraag willen beantwoorden met “JA”. Maar als je je gezond verstand gebruikt, feiten met elkaar verbind en kijkt wat er zich voor je ogen afspeelt moet je de andere conclusie trekken; “Nee, dit gaat niet over volksgezondheid. Het gaat over manipulatieve machtsverschuiving en centralisatie van macht en controle. Het virusthema wordt ingezet om mensen te bespelen en te sturen via angst. Het moedwillig kapot laten gaan van de horeca, MKB en kleinbedrijf en eigenlijk alle zelfstandigen waaronder onze boeren is onderdeel van het grote plan.. Als alle kleine, middelgrote ondernemers, boeren en zelfstandigen en hun ondernemingen volledig stuk zijn, zullen de grote corporaties overblijven en ontstaat er totale afhankelijkheid van een paar grote bedrijven.

Dit alles is in handen van een paar puissant rijke globalisten die vervolgens de gehele supply-chain controleren.

wie het boek COVID-19:THE GREAT RESET” uit heeft kan zich verder verdiepen in AGENDA 2030. Daar staat alles in een tijdlijn verpakt en tegen 2030 moet de wereld zijn gewijzigd naar het beeld van de machtselite achter het World Economic Forum LLC

Corona als indicator voor een “reset” van het systeem

Hoe ziet onze toekomst eruit volgens de plannen van de globalisten? Je kunt het allemaal lezen in het boek “COVID-19:THE GREAT RESET” van Klaus Schwab. Vanuit hun elitaire troon bekeken vinden ze het prachtig, maar vanuit een menselijk humaan perspectief is het ronduit duivels. De plannen dienen de bevolking op geen enkele manier. De dwingende maatregelen om iedereen te vaccineren tegen Corona spreken ook voor zich. Covid-19 heeft een IFR van slechts 0,23% en staat daarmee gelijk aan een stevige griep. Mutaties van virussen zijn altijd minder dodelijk (wetenschappelijk vastgesteld) dus elke mutatie van een Coranavirus heeft dan per saldo een IFR van 0,20 of zelfs nog lager wat het tot een gewone griep maakt. Daarbij is ook bekend dat vaccins tegen virussen nooit effectief zijn vanwege de mutaties. Zelfs de jaarlijkse griepprikken die ouderen worden aangeboden (of beter gezegd door de huisartsen worden opgedrongen vanwege het feit dan huisartsen bonussen ontvangen voor het aan de man brengen van griepprikken) blijken in het beste geval maar bij 50% van de mensen effectief te zijn. En in bepaalde jaren is het slechts 10% effectief. Dit gaat altijd over ouderen en nooit over mensen in het werkzame deel van de bevolking en jongeren, dus waarom nu ineens heel de wereld (inclusief kinderen en baby’s) gevaccineerd moet worden kan met niets anders te maken hebben dan doelen buiten de gezondheid van mensen om. De bevolking wordt al heel lang misleid door hun overheden samen met de financiële machten en de farmaceutische industrie die allemaal onder één hoedje opereren, dus waarom dat in dit geval van Corona dan anders zou zijn? 1 +1 is 2.

Zonder dat er echt weerstand van de bevolking komt – zullen steeds verdergaande Corona maatregelen een blijvend onderdeel van de samenleving zijn. De chaos die de corona maatregelen veroorzaakt zal de basis vormen waarop de maatschappij wordt omgevormd naar een ander model; een model zoals globalisten het willen. Verdere verstikking en inperking van vrijheden is de normaliteit zodat wij, de bevolking geen kant meer op kan. Zo mag je bijvoorbeeld alleen nog met meerdere jaarlijkse vaccinaties in je gezonde lijf (!) ergens naar binnen (in een staats-restaurant, staats-sportschool o.i.d. wel te verstaan). De grens over of verder van je huis dan 25 km kan alleen als je gevaccineerd bent. Familie bezoek is verboden, tenzij je gevaccineerd bent. etc etc.

Je kunt je direct gaan afvragen waar al die vaccinatie programma’s (ingepland al vanaf 2015) voor nodig zijn? Is dat om ons gezond te houden? De vraag stellen is het antwoord geven’ “nee, integendeel zelfs”. Zouden de aan ons opgedrongen covid-injecties hetzelfde doel hebben als de vaccins tegen de waterpokken van 60 jaar geleden? Zou het kunnen dat de bio en nanotechnologie ontwikkelingen van de laatste 25 jaar een sprong hebben gemaakt waardoor er (sciencefiction-achtige) mogelijkheden zijn met vaccins die 50 jaar geleden ondenkbaar waren? Misschien de vraag beantwoorden met het stellen van een andere vraag. Is de bakelieten telefoon van 50 jaar geleden hetzelfde als de telefoon van nu die we allemaal op zak hebben? Of hebben de ontwikkelingen op nanotechnologie gebied de telefoon tot iets totaal anders gemaakt dan waar we hem vroeger van kennen? Exact. Je hebt het antwoord.

Het bedrijf als Neuralink van Elon Musk heeft de techniek om nanochips in het menselijke brein te plaatsen waarmee invloed kan worden uitgeoefend op hersenactiviteit, hersenactiviteit kan worden uitgelezen en in een digitaal systeem wordt opgeslagen. De globalisten hebben ongekend veel kennis en techniek in bezit waar het volk totaal onbekend mee is. Wie denkt dat elke nieuwe belangrijke technologische ontwikkeling breeduit aan het volk wordt doorgecommuniceerd (via de massa media van de globalisten) leeft in een totale waan. Strategisch gezien zou het zeer dom zijn om al je kaarten uit te spelen en inzichtelijk te maken aan concurrentie en de bevolking. Geen enkel bedrijf zou zo’n strategische fout maken

Complotten, waar hebben we het over?

Hoewel we leven in een tijd waarin het woord “complot” haar ware betekenis lijkt te verliezen door de context waarin dat woord wordt gebruikt door de mainstream media laat dan onverlet dat complotten gewoon bestaan. Blijf ook hier bij de feiten; een complot is niets meer en niets minder dan een plan, een samenwerking tussen verschillende partijen die hun doelen niet openlijk delen met diegene waarop de plannen betrekking hebben. Dat complot gedachtes altijd op fantasie zijn gebaseerd is dan ook te ridicuul voor woorden. De hele wereld is een kluwen van grote en kleine complotten. Voorbeeld van een klein complot; pappa en mamma gaan beiden Sinterklaas vieren en Pappa is Sinterklaas, mamma is zwarte piet. Ze zijn goed geschminkt en doen hun bezoek op de school van hun kinderen. De hele klas denkt dat dit echt Sinterklaas en Zwarte piet zijn; alleen de juffen weten wat er echt aan de hand is. De kinderen worden toch echt gefopt