NewsCloud22

NewsCloud22 heeft als doel het presenteren van (integere, onafhankelijke, niet-commerciële) nieuws-, kanalen en bronnen. Kanalen die het als doel zien om eerlijk en open informatie te brengen. NewsCloud22 verzamelt relevante kanalen op haar platform, en verwijzingen naar zoveel mogelijk oorspronkelijke onafhankelijke bronnen die censuur vrij en onafhankelijk zijn

De bekende en gevestigde media (NOS, NPO, de bekende dagbladen en tijdschriften) zijn al zo oud als de weg naar Kralingen. Ze zijn daardoor ingesleten in onze perceptie als volkomen betrouwbaar en onafhankelijk, en dat is nu juist het gevaar. Ongetwijfeld ooit onafhankelijk en goedbedoeld begonnen, zijn ze door overnames van grote globalistische bedrijven omgevormd tot propaganda machines. Het doel is niet het brengen van nieuws, maar het dienen van commerciële en/of politieke belangen. Bewust worden belangrijke feiten & informatie achtergehouden waarmee een onjuist en incompleet wereldbeeld ontstaat. Het gaat om sturen en vormen van de perceptie van de massa.

Je uitsluitend laten informeren door de bekende TV, radio programma’s en de aloude bekende kranten is makkelijk; tijdens een autorit zet je de radio aan, je hoort de (NPO) Radio nieuwsdiensten elke uur voorbijkomen, s’avonds kijk je vanaf de bank het journaal nog even, of je leest één van de dagbladen en tijdschriften (die je op elke hoek van de straat, in elke supermarkt en in elke wachtruimte onder je neus worden gedrukt). Zo leef je onbewust in de veronderstelling: ik ben op de hoogte van alle belangrijke feiten en weet wat er gebeurt in de wereld. Naar schatting 95% van de bevolking wordt zo op het verkeerde been gezet en leeft feitelijk buiten de werkelijkheid in plaats van ín de werkelijkheid.

De focus van de gevestigde media is steeds bijzonder klein, zeer select. Belangrijke feiten en gebeurtenissen worden weggelaten ofwel verdraaid en uit hun context gehaald.

Met de weersvoorspellingen wordt natuurlijk niet – of heel weinig – gesjoemeld, maar gaat het over echt belangrijke informatie en feiten – die de elite agenda niet dient of zelfs in de weg staan – dan wordt je stelselmatig niet of onjuist geïnformeerd of vaak zelfs totaal misleidt