INDEPEN

Deze nieuwssite is professioneel van opzet. De makers achter dit platform zijn ook niet de minste en hebben ervaring het vak van publicatie en creatie. Ze zijn van origine een professioneel media & video productie bedrijf die al veel mooie titels op haar naam hebben staan. Daar is “Covid-19 The System” er één van. Indepen als nieuwsplatform sluit aan het bij het gedachtegoed van de mensen achter Docsfair BV. Indepen staat voor eerlijk en actueel nieuws.

https://indepen.nl

Dit zegt Docsfair BV zelf:

Indepen valt onder DOCSFAIR en is volledig onafhankelijk. We ontvangen geen subsidies en zijn geen onderdeel van een mediagroep. Hierdoor kunnen wij zelf de content bepalen en publiceren naar aanleiding van gedegen onderzoek.

Wat is DOCSFAIR? DOCSFAIR is de grootste onafhankelijke documentaire producent van Nederland met een miljoenen bereik. Indepen is een label van DOCSFAIR.

Wie schrijft voor Indepen? Verschillende journalisten waarvan niet iedereen met naam bekend gemaakt wil worden. Indepen is altijd op zoek naar kritische onderzoeksjournalisten die voor ons willen schrijven.

Wat is de missie van Indepen? Feitelijke informatie beschikbaar stellen in tekst, beeld en geluid voor burgers die vanuit nieuwsgierigheid kritische content willen lezen die verder gaat dan de reguliere media.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *