De Andere Krant

De Andere Krant; spraakmakende uitgave die al vanaf 2018 wordt uitgegeven. In “De Andere Krant” worden kritische geluiden en feiten gepubliceerd die de waarheid niet verbloemen.

Het initiatief van deze krant is afkomstig van stichting KnowledgeMatters. Het doel van De Andere Krant is om het publieke debat te verbreden en de andere kant van het nieuws te tonen. Waar veel media meer juist onderdeel van het machtssysteem zijn in plaats van deze macht kritisch te volgen is De Andeer Krant j totaal onafhankelijk. Er is geen winstoogmerk en elke uitgave wordt tegen de laagst mogelijk kosten gemaakt en verspreid.

Voor het maken van de eerste edities is “De Andere Krant” verschillende samenwerkingen aangegaan met wel onafhankelijke media. Voor een brede nieuwsgaring raden zij – ook deze – partijen van harte aan.

https://deanderekrant.nl/