BLCKBX ( BlackBox TV)

De man achter dit nieuwskanaal is programmamaker Flavio Pasquino. Hij was ooit wielrenner en later sportverslaggever en programmamaker binnen mainstreammedia. In Corona tijd heeft Flavio de behoefte gevoeld om antwoorden te zoeken op vragen die door mainstream media niet worden gesteld. Een kritische blik op wat er in onze wereld afspeelt is wat hij miste en dat geluid moest er ook zijn. Hij is niet de enige die zich stoort aan het eentonige geluid van de mainstream media. BLCKBX brengt informatie op een eigen manier; vooral veel interviews met mensen die iets wezenlijk kunnen toevoegen aan het open debat. Flavio is welbespraakt en benadert alles evenwichtig en met respect voor iedereen. BLCKBX is zeker een kanaal om te volgen en je op te abonneren.

Veel producties staan op YouTube, maar vanwege de censuur op YouTube (door Google) heeft BLCKBX besloten om daar steeds minder aanwezig te zijn. Alles staat altijd op de eigen website van BLCKBX, maar ook rumble.com is een censuur vrij alternatief op YouTube waar je alle uitzendingen kunt vinden

BLCKBX.TV