Stichting VaccinVrij

De initiatiefneemster achter deze stichting is Door Frankema. Inmiddels zijn er meer mensen bij betrokken die actief zijn en de boodschap uitdragen. De missie van deze stichting is het brengen van transparante informatie rondom vaccinaties. Dat is hard nodig gezien de eenzijdige boodschap die vanuit de medische wereld en de farmaceutische bedrijven op ons afkomt. “Neem geen risico; laat jezelf en je kinderen vaccineren” en onder het mom “baat het niet dan schaad het niet” ondergaat de bevolking massaal (gedwee en vol vertrouwen in de vaccinindustrie) collectief de rijksvaccinatie programma’s. Maar wie zich een beetje in de materie verdiept komt er achter dat er andere belangen spelen die met de gezondheid van ons en onze kinderen niet veel te maken hebben. Veel te veel kinderen en volwassenen krijgen te maken met milde tot zeer ernstige (onherstelbare) schade aan de gezondheid. Feiten worden stilgezwegen. Stichting VaccinVrij stelt kritische vragen, brengt discussie op gang en komt met inzichten en feiten die het publiek blijkbaar niet mag weten…

stichtingvaccinvrij.nl

Dit interview door Jeroen Pauw uit 2016, blijft onverminderd actueel. Met o.a. Door Frankema van Stichting Vaccinvrij