Brighteon.com

Brighteon.com is een Amerikaans kanaal. Je vind er podcasts en video’s, inzichten en nieuwsfeiten waarvan staten, gezag en multinationals niet willen dat je er als burger kennis van neemt. Iedereen kan op Brighteon video’ s en podcasts plaatsen, zolang het maatschappelijke voldoende relevantie heeft. Een grappig filmpje van een hond of kat bijvoorbeeld zul je hier dan ook niet kunnen vinden. Vooral materiaal wat op Youtube en Facebook of andere social media niet (mag worden) geplaatst is hier te vinden; video’s, interviews en podcasts van een veelheid van bronnen. Er wordt gecheckt op relevantie en integriteit voordat er materiaal wordt geplaatst. Sommige informatie is dermate confronterend en geheim dat de Amerikaanse mediawaakhond Facebook opdracht gaf om elke link naar Brighteon.com te blokkeren. Op Youtube zijn al heel veel video’s van brighteon.com verboden en verwijderd. Hoe je als goedwillend mens al decennialang om de tuin wordt geleid door politiek en de mainstream media wordt ook helder gemaakt..

https://www.brighteon.com/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *