The Highwire

The HighWire is het nieuwsplatform van Del Bigtree. Del Bigtree is een van de meest vooraanstaande initiatiefnemers van de Vaccine Risk Awareness Movement. Zijn carrière als Emmy-winnende producent van de CBS-talkshow, The Doctors, veranderde grondig toen hij de documentaire ‘Vaxxed: From Cover-up to Catastrophe’ produceerde, die als oorzaak kan worden gezien van massale kritiek in de verenigde staten tegen farmaceutische tirannie over de hele wereld. Nu is Del’s internetnieuwssite, The HighWire, het snelst groeiende programma op het gebied van natuurlijke gezondheid met meer dan 75 miljoen views. Zijn non-profitorganisatie, het Informed Consent Action Network, of ICAN, leidt wereldwijde onderzoeken naar drugs- en vaccinfraude die al hebben geleid tot meerdere winnende rechtszaken tegen Amerikaanse overheidsinstanties Health and Human Services, National Institutes of Health, CDC en FDA

The Highwire mag je zien als de Amerikaanse tegenhanger van het platform stichting vaccinvrij.

thehighwire.com

Dr. Michael Yeadon:

De informatie die media en politiek geven is gebaseerd op onjuistheden, onwaarheden en het weglaten van relevant inzicht en context. Big-media en regeringen zijn ‘running mates’ en gebruiken onjuiste modellen en laten belangrijke context weg. Angst voor Covid en redding door vaccinatie is het enige geluid wat ze laten horen en dat is een onjuist geluid. De enige angst die je zou moeten hebben is angst voor je regering en het beleid

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *