The Dollar Vigilante

The Dollar Vigilante brengt maatschappelijk relevante informatie rondom financiën, en belangrijke maatschappelijke gebeurtenissen waaronder ook “Covid-19”. Ze hebben hiervoor zelfs een 40 pagina’s tellende PDF uitgave beschikbaar die meer insights geeft achter het plan van Covid-19

De Dollar Vigilante (TDV) is een publicatie in een joint venture opgericht door twee gerespecteerde vrije marktsprekers en analisten in de financiële sector, Jeff Berwick en Ed Bugos. Zowel Jeff als Ed beschouwen zichzelf als strijders van financiële vrijheid en hebben in het verleden uitgebreid geschreven over de aanhoudende en op handen zijnde ineenstorting van het op de Amerikaanse dollar gebaseerde financiële systeem. Ze bundelden hun krachten om TDV te publiceren, een publicatie en community om de ineenstorting van de dollar en fiatgeld te overleven

Jeff is Libertariër en vrijheidsdenker en daar staat ook zijn beweging en platform voor. Volgens Jeff Berwick zijn de staat en de centrale banken de twee grootste vijanden van de mensheid. Jeff Berwick is de oprichter van The Dollar Vigilante en gastheer van de populaire videopodcast Anarchast. Jeff is een prominente spreker op veel van de wereldconferenties over vrijheid, investeringen en cryptocurrency, waaronder die van hemzelf, Anarchapulco. Hij is regelmatig in de media, waaronder CNBC, Bloomberg en Fox Business. Jeff plaatst ook dagelijks exclusieve inhoud op het nieuwe op blockchain gebaseerde sociale medianetwerk, Steemit.

Jeff Berwicks achtergrond op de financiële markten gaat terug tot zijn oprichting in 1994 van de grootste financiële website van Canada, Stockhouse.com. Eind jaren ’90 breidde het bedrijf zich wereldwijd uit naar 8 verschillende landen en had het 250 werknemers en een marktkapitalisatie van $ 240 miljoen USD op het hoogtepunt van de “Tech Bubble”. Tot op de dag van vandaag gebruiken investeerders Stockhouse.com voor investeringsinformatie.

https://dollarvigilante.com