DeNieuweWereld

De Nieuwe Wereld (voorheen “De ommekeer”) is een platform dat mensen uit verschillende disciplines en maatschappelijke sferen bij elkaar brengt om na te denken over de grote veranderingen van deze tijd: wetenschappers, kunstenaars, journalisten, bestuurders en ondernemers. Dit platform wil ruimte bieden aan onafhankelijke geesten om vrijmoedig met elkaar van gedachten te wisselen over wat er momenteel in de wereld aan de hand is en de publieke bewustwording daaromtrent te bevorderen. Elkaars geest slijpen en het ‘groot denken’ stimuleren; juist ook om nieuwe wegen onder de aandacht te brengen en met elkaar oplossingen te formuleren voor de prangende vragen van deze tijd.

De Nieuwe Wereld

Dick Bijl in gesprek met Marlies Dekkers over de ernst van de MRNA injectie bijwerkingen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *