BLCKBX ( BlackBox TV)

Flavio Pasquino is de man achter dit nieuwskanaal Oorspronkelijk een wielrensport verslaggever, maar in Corona tijd heeft Flavio de behoefte gevoeld om antwoorden te zoeken op vragen die door mainstream media niet worden gesteld. Een kritischer blik op wat er in onze wereld afspeelt. Hij is niet de enige die zich stoort aan het eentonige geluid van de mainstream media. Flavio brengt informatie op zijn eigen manier; vooral veel interviews met mensen die iets wezenlijk kunnen toevoegen aan het open debat. Flavio is welbespraakt en benadert alles evenwichtig en met respect voor iedereen. BLCKBX is zeker een kanaal om te volgen en je op te abonneren.

Veel van zijn materiaal staat op YouTube, maar alles staat altijd op de eigen website van BLCKBX.tv. We leven toch in een tijd waarin steeds meer censuur plaatsvind waardoor goede interviews en waardevolle content door ‘factcheckers’ wordt aangemerkt als ‘onwaar en zogenaamd ‘strijdig met de richtlijnen van het platform’

BLCKBX.TV