Lange Frans

Wie kent hem niet? Hij wordt door veel mensen geroemd om zijn spraakmakende interviews, maar uiteraard zijn er ook mensen die vinden Frans te ver gaat. Wij vinden dat niet, want als het gaat om dat het naar buiten brengen van feiten kun je daar wat ons betreft niet ver genoeg in gaan. En de mensen die kritiek op Frans hebben zijn bijna altijd mensen die niet inhoudelijk kennis nemen van wat Frans via de interviews met zijn gasten naar buiten brengt. De onderwerpen die hem bezighouden liggen maatschappelijke en vooral politiek gevoelig; reden genoeg om er juist extra aandacht aan te besteden. Want we weten inmiddels wel dat als iets niet mag worden gezegd is dat vaak de waarheid. Lange Frans? Gewoon kijken

https://langefrans.nl

Interview met huisarts Elke de Klerk (member van de World Doctors Alliance)

Eén reactie

  1. Het is al heel lang bekend dat er geen pandemie is met het zg “coronavirus”!
    Dat de regeringen samen met de grote en puissantrijken der aarde dit in samenwerking met Klaus Schwap en die idiote Bill Gates dit alles georganiseerd en uitgevoerd hebben. Dat leidt absoluut geen enkele twijfel. Dat hiermee over de gehele wereld een poging gedaan wordt om die te veranderen in hun eigen voordeel met zo weinig mogelijk inwoners leidt ook geen enkele twijfel.
    Het is jammer dat de meerderheid van de bevolking nog steeds in angst leeft met het idee dat de “corona vaccinatie” het enige middel is om uit de malaise te komen is ook zeer duidelijk. Wat zij niet weten, en wij wel, is dat er helemaal geen “coronavirus” bestaat om de simpele reden dat dit virus nog steeds niet is geïsoleerd omdat het helemaal niet bestaat!!! Wat er wel aan de hand is willen zij niet weten want de regering heeft gelijk en anders denkenden worden in opdracht van de regering als wappies en complotdenkers betiteld. Virus? Ja, maar slechts een sterk griepvirus niets meer niets minder!
    Wat de regering doet is misdadig, ongetwijfeld misdaden tegen de menselijkheid en in strijd met de grondwet. Hiermee weten wij ook dat het gehele rechtssysteem in Nederland ook corrupt is omdat zij hiertegen niet optreedt en als iemand dat wel doet wordt hij of zij niet ontvankelijk verklaard of het rechtssysteemm schuild zich achter de regering. Dit zegt toch genoeg over dat er misdaden tegen de menselijkheid worden gepleegd met goedvinden van ons rechtssysteem? Wij juist denkenden moet ons verenigen en hiertegen optreden om werkelijk uit de maleise te komen!! WANT de regering met alle instanties, inclusief de main stream media, zijn die wappies waarover zij zelf spreken met al hun misdaden tegen de menselijkheid. Volg op ninefornews.nl of op xandernieuws.net of op stopworldcontrol.nl of op frontnieuws.com de juiste toestanden in de wereld en met name in Nederland. GEWOON DOEN!!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *