Lange Frans

Wie kent hem niet? Hij wordt door veel mensen geroemd om zijn spraakmakende interviews, maar uiteraard zijn er ook mensen die vinden Frans te ver gaat. Wij vinden dat niet, want als het gaat om dat het naar buiten brengen van feiten kun je daar wat ons betreft niet ver genoeg in gaan. En de mensen die kritiek op Frans hebben zijn bijna altijd mensen die niet inhoudelijk kennis nemen van wat Frans via de interviews met zijn gasten naar buiten brengt. De onderwerpen die hem bezighouden liggen maatschappelijke en vooral politiek gevoelig; reden genoeg om er juist extra aandacht aan te besteden. Want we weten inmiddels wel dat als iets niet mag worden gezegd is dat vaak de waarheid. Lange Frans? Gewoon kijken

https://langefrans.nl

Interview met huisarts Elke de Klerk (member van de World Doctors Alliance)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *