XanderNieuws

Voor een kritisch en onverbloemd beeld op de wereld en wat er zich écht afspeelt is deze site een aanrader. Abonneer je er gewoon op. Een goed platform met veel actueel nieuws over en rondom de wereldse gebeurtenissen. Xandernieuws.net bestaat al vanaf 2008 en is ontstaan in de krediet crisis 2008. Sinds 2020 wordt er veel over Covid-19- beleid en het klimaat beleid (zowel nationaal als internationaal) gepubliceerd. De site gebruikt onderzoeken en rapporten uit de hele wereld en voorziet elk artikel van de relevante links en bronnen, en dit mooi aangevuld met persoonlijke teksten (van de publicist en auteur Xander). We zijn het met vrijwel alles, wat er op deze site aan informatie te vinden is, eens. Met name de persoonlijke aanvullende teksten zijn raak, confronterend en spreken aan.

https://www.xandernieuws.net/