StopWorldControl

Dit kanaal is opgezet door de belg David Sorensen. Zijn internet platform is goed opgezet en de video’s die hij maakt zijn professioneel. David heeft een religieuze achtergrond en is gelovig. Zijn platform StopWorldControl is zowel Nederlands als Engelstalig. Dit platform keert zich tegen het globalisme en de centralisering van machten tot één wereldmacht waarbij burgers tot een nummer verworden en hun vrijheden en recht op zelfbeschikking geheel verliezen. Er is veel informatie te vinden waaronder interviews met bekende professionals die kritiek uiten op wat er gaande is

https://www.stopworldcontrol.com/

Gepresenteerd door David Sorensen zelf:
“Warning for Humanity” Interessante en leerzame documentaire over het covid-19 vaccinatie programma zoals de WHO deze wil uitrollen over de wereldbevolking en de gevaren