LondonReal tv

LondonReal is gevestigd in London en is opgericht door de Amerikaan Brian Rose. Het kanaal heeft ca 1.9 miljoen abonnees en is daarmee één van de grootste westerse ‘alternatieve’ media kanalen. Je vind er interviews en reportages over een veelheid van onderwerpen zoals Internationale politiek, financiën, bussiness Een recente publicatie die helderheid verschaft is “Plandemic Indoctornation”. Deze documentaire gaat over Covid-19 en het plan dat erachter zit. Want voor wie het niet weet; Covid-19 is onderdeel van een wereldwijd gecoördineerd plan. Het virus is gecreëerd (een aanpassing op een bestaand virus uit de Corona familie) om een groter plan uit te rollen

https://londonreal.tv

Plandemic Indoctornation Deze documentaire laat zien welk plan achter Corona zit en welke tools en instrumenten zijn gebruikt. Welke organisaties zijn actief en hoe gingen /gaan ze te werk. Deze docu is verboden op social media.